Podržani uređaji i platforme na kojima možeš gledati Pickbox:

PICKBOX APLIKACIJE

Sve što ti treba za gledanje serija i filmova putem Pickbox aplikacija jest internetska veza bilokojeg internet operatera i jedan od podržanih uređaja. Čekamo te na računalu, Android ili iOS pametnim telefonima i tabletima. Pickbox možeš spojiti sa svojim televizorom preko Chromecasta. Uvijek biraš barem 2 uređaja za gledanje omiljenih serija i filmove, a ako se odlučiš na godinu dana Pickboxa, možeš gledati na čak 3 uređaja istovremeno.

SAZNAJ VIŠE

TELEMACH

Pronađi Pickbox na Telemach TV u Video klubu besplatno u DUO i TRIO Grande Extra i Premium paketima. Gledaj Pickbox na TV-u u nekoliko koraka: Izaberi VOD dugme na daljinskom upravljaču > Izaberi Pickbox > Izaberi sadržaj > Izaberi opciju ˝Gledaj˝ > Potvrdi. Pickbox možeš gledati i preko EON aplikacije na svim uređajima, smart telefonu, laptopu, tabletu, bilo kada.

SAZNAJ VIŠE

PREKO EON-a NA TOTAL TV-u

Pickbox je dostupan kao dodatan televizijski paket. Gledajte Pickbox na svim mobilnim uređajima preko EON-a. Saznaj više pozivom na 051 249 999.

SAZNAJ VIŠE

Open IPTV

Potraži najbliže m:tel prodajno mjesto, postani m:tel Open korisnik i aktiviraj Pickbox videoteku. Saznaj više pozivom besplatnog broja 0800 50 005.

SAZNAJ VIŠE