5 razloga za gledanje kriminalističke serije

Dijamanti

Dijamanti (Ice) nova je kriminalistička poslastica na Pickbox NOW. Tvorac serije je scenarist i redatelj Robert Munic (Empire). Uzbudljiva je to priča o dilerima dijamanata, stoga vam donosimo 5 razloga za gledanje ove napete serije!

  1. IZVRSNA GLUMAČKA POSTAVA

Dijamantnu glumačku postavu čine glavni glumci Jeremy Sisto, poznat po ulogama u serijama Zakon i red i Dva metra pod zemljom, i Cam Gigandet kojeg znamo iz serije The O.C. Uz njih, tu je i fantastični Donald Sutherland (Igre gladi i brojni drugi filmovi) koji glumi okrutnog šefa dijamantnoga kartela Pietera Van De Bruina.

  1. SULUDI SVIJET DIJAMANATA

U seriji Dijamanti vidjet ćete svijet koji se ne viđa često (ili nikad) – podzemni svijet trgovine dijamantima i kriminal koji se događa oko ovih svjetlucavih kamenčića. Originalan i svjež, ovaj triler pruža i više nego dobru zabavu.

  1. POZADINSKA PRIČA

Priča se vrti oko obitelji iz Los Angelesa čiji obiteljski posao ima dugu tradiciju – bave se trgovinom dijamantima. Jake i Freddy Green braća su koja rade za obiteljsku tvrtku Green & Green Diamond, specijaliziranu za trgovinu dijamantima. Oni su obrtnici čije iskustvo zahtijeva precizno poznavanje umjetnosti, a njihovo obiteljsko bogatstvo potječe još od bijega iz Europe prije holokausta.

  1. TRILER-OSVJEŽENJE

Radnja se zahukta kada Freddy, ovisnik o drogama, ubije poznatog dobavljača dijamanata. Njegov odgovorniji brat Jake mora uskočiti i pokušati spasiti obiteljski posao. Obitelj Green odjednom se nađe u podzemlju dijamantnog svijeta. Moraju raditi s kriminalcima, dilerima krvavih dijamanata, a imaju posla i s okrutnim šefom dijamantnoga kartela Pieterom Van De Bruinom.

  1. KOMPLETNE DVIJE SEZONE SU NA PICKBOX NOW

Uronite u svijet dijamanata i zabavite se u dvije sezone svježe dramske kriminalističke serije Dijamanti (Ice) na Pickbox NOW!