Avanturistička kanadska dramska serija

Arktičko nebo (Arctic Air)

Arctic Air nova je kanadska avanturistička dramska serija na Pickbox NOW. U seriji pratimo nekonvencionalnu obitelj koja vodi zračnu liniju na Arktiku.

NEKONVENCIONALNA OBITELJ KOJA VODI ZRAČNU LINIJU

Dramatične misije kao i međusobni odnosi između likova u fokusu su ove avanturističke dramske serije. Svaka epizoda pokriva jednu ili više misija leta koji izvrsno kontriraju svakodnevnim izazovima s kojima se susreću zanimljivi likovi.

Vlasnici kompanije su pilot staroga kova Mel Ivarson, njegova kći Krista te Bobby, sin Ivarsonova bivšeg partnera koji je preminuo. Radnja počinje tako što se Bobby, nakon 10 godina života u Vancouveru, vraća u svoj rodni grad Yellowknife sklopiti posao za svoju tvrtku. No kad sazna da je Arctic Air, zračna linija koju je osnovao njegov otac, na rubu bankrota, suoči se s teškom odlukom – ostati i spasiti kompaniju ili se opet vratiti u veliki grad. Budući da odlučuje ostati, Bobby će morati raditi s Melom Ivarsonom i njegovom lijepom kćeri Kristom. Zajedno će svakodnevno doživjeti mnoge avanture vozeći avione iznad Arktika.

Uđite u arktički svijet i letite iznad Arktika s obitelji Ivarson – Arctic Air gledajte odmah na Pickbox NOW!