Duboka voda | Deep Water

Britanska dramska serija

Objavljeno: 1. ožujak 2021.

Duboka voda (Deep Water) – nova britanska

dramska serija uskoro na Pickbox NOW

Britanska dramska serija Duboka voda (Deep Water) s fantastičnom glumicom Annom Friel u glavnoj ulozi na Pickbox NOW stiže 8. ožujka.

Ova dramska serija smještena je u slikovit maleni grad, prepun kompleksnih rivalstava među ženama i financijskim nevoljama stanovnika.

O ČEMU SE RADI?

Šestodijelna serija prati živote triju kompleksnih i živahnih žena, a svaka se na svoj način bori da održi glavu iznad duboke vode. Kao i svi mi, one žele napraviti ono što je najbolje za njihove obitelji. Ipak, morat će donijeti neke teške odluke koje često imaju neočekivane posljedice.

Ove tri žene povezane su nečim vrlom banalnim, ali i svakodnevnim – školskim vratima. Naime, sve tri imaju djecu otprilike istog uzrasta, te se, vodeći djecu u školu, svakoga dana susretnu ispred školskih vrata.

TRI ŽENE

U glavnoj ulozi gledamo Emmyjem nagrađenu glumicu Annu Friel (Marcella, Butterfly). Friel glumi Lisu Kallisto koja se bori s balansiranjem svoje hektičke obitelji i vođenja tvrtke, što joj oduzima mnogo vremena. Kaotična je i neorganizirana, a udana je za Joa koji radi kao taksist.

Roz, koju glumi izvrsna glumica Sinead Keenan (Little Boy Blue), psihoterapeutkinja je koja je jednom imala svoju privatnu praksu. No zapala je u dugove zbog svoje srodne duše, Winstona, koji je financijski upropastio njezinu obitelj. Ako otplati te dugove, vratit će svoj život na pravi put, no odjednom dobije ponudu koja bi joj mogla u potpunosti promijeniti život.

Kate je treća članica ovog ženskog trija, a glumi je zvijezda u usponu Rosalind Eleazar (Howards End, Rellik). Čini se kako Kate ima sve, zgodna je, ima novca, a njezin obiteljski život čini se predivan. Ima dvoje djece, sretno je udana.

Tri potpuno različite žene na svojim su nevjerojatnim i katkad šokantnim životnim putovanjima, a njihovi se životi susreću ispred školskih vrata. Što su sve spremne učiniti kako bi svoje obitelji zadržale na jednom mjestu?

Duhovita, seksi, iskrena i često razuzdana, dramska serija Duboka voda (Deep Water) nezaobilazna je stanica za ljubitelje dobrih serija od 8. ožujka na Pickbox NOW!