Dijamanti, seks, obitelj i nasilje

Dijamanti (Ice)

Dijamanti, seks, obitelj i nasilje – to su riječi kojima se može opisati nova serija Dijamanti. Serija Dijamanti jedna je od onih kriminalističkih serija koje vas drže u konstantnoj napetosti i želji za otkrivanjem onoga što slijedi. Ističe se i briljira upravo u tome da se sve odvija brzo i nepovratno. Smještena u Los Angeles, priča se vrti oko obiteljskog posla – prodaje dijamanata.

CAM GIGANET KAO JAKE GREEN

Dijamantni Cam Giganet (The O.C.) oduševljava svojom ulogom Jakea, kojeg odlikuje konstantno pušenje cigareta. Odaje dojam jakog tipa koji ne govori puno – ali uvijek zna što će napraviti tri koraka unaprijed.

Njegova bivša žena jest Ava, koju tumači glumica Audrey Marie Anderson, poznata po ulozi u seriji Arrow. Jake i Ava još povremeno spavaju zajedno, a imaju i kćer.

JEREMY SISTO KAO FREDDY GREEN

Tu je i Freddy, Jakeov brat, kojeg tumači dijamantni Jeremy Sisto. Poznat po ulogama u popularnim serijama poput Dva metra pod zemljom i Zakon i red, Sisto tumači neodgovornog brata koji ubije jednog dilera dijamanata, što dovede cijelu obitelj u suludi svijet kriminala.

ZLIKOVCI

Dijamantnu ulogu ostvario je i popularni glumac Donald Sutherland (Ponos i predrasude, Aurora Borealis, Igre gladi i brojni drugi) kao Pieter Van De Bruin, okrutni kupac dijamanata.

Britanska glumica Judi Shekoni, poznata po ulogama u filmu Ali G u parlamentu, ali i serijama poput NCIS, Kralj Queensa i drugima, tumči ulogu najjače zlikovke po imenu Lady Rah. Ima ožiljke po leđima i vojsku seksi muškaraca i žena koji je uvijek prate.

Napetu kriminalističku seriju Dijamanti o suludom svijetu dilera dijamanata gledajte na Pickbox NOW!