Forenzičarka Halifax: Odmazda

Nova kriminalistička miniserija

Objavljeno: 16. ožujka 2021.

Forenzičarka Halifax: Odmazda (Halifax: Retribution)

kriminalistička miniserija stiže na Pickbox NOW

Nova kriminalistička miniserija Forenzičarka Halifax: Odmazda (Halifax: Retribution) na Pickbox NOW stiže 22. ožujka! Ova je serija nastavak australske krimiserije Halifax f.p. i vrti se oko voljene forenzičke psihijatrice, doktorice Jane Halifax.

Nakon godina provedenih kao sveučilišna profesorica, Halifax (Rebecca Gibney) vraća se polju forenzičke psihijatrije kako bi pomogla policiji pronaći serijskog ubojicu. Radnja je smještena u Melbourne.

O ČEMU SE RADI?

Halifax već dugo ne radi u policiji, njezin je život puno mirniji. Živi sa svojim partnerom Benom (Craig Hall) i njegovom 23-godišnjom kćeri Zoe (Mavournee Hazel). Naravno, njezina osobnost ne da joj mira i novi je slučaj privuče kao magnet. Započinje suradnju s policijom na novom slučaju, pomažući im da ulove serijskog ubojicu koji terorizira grad. Morat će ponovno analizirati stare slučajeve pitajući se je li se neki stari neprijatelj možda vratio.

REBECCA GIBNEY KAO SILA PRIRODE

Najveće pohvale idu u smjeru glavne glumice Rebecce Gibney i njezina utjelovljenja sposobne i neustrašive doktorice Halifax koja se opisuje kao neovisna, strastvena, hrabra i nepokolebljiva. Kritičari naglašavaju kako Gibney drži cijelu seriju te su je prozvali „silom prirode“.

Savršena doza uzbuđenja, intrige i akcije idealan je spoj za sve ljubitelje krimića, zbog kojeg ćete ostati prikovani uz ekran! Forenzičarka Halifax: Odmazda gledajte od 22. ožujka na Pickbox NOW!