Jedne srijede ujutro (Keeping Faith)

Nova kriminalistička serija

Objavljeno: 28. travnja 2021.

Jedne srijede ujutro (Keeping Faith

velška triler-serija, nova pridošlica na Pickbox NOW

Jedne srijede ujutro (Keeping Faith) nova je kriminalistička triler-serija koja će se premijerno moći gledati na Pickbox NOW od 3. svibnja. Kompletna serija sastoji se od triju sezona i sve tri stižu na Pickbox NOW!

Ova velška serija, koja je prvo stekla veliku popularnost u Walesu, a zatim i u cijelom svijetu, odvija se na dvama jezicima – velškom i engleskom.

O ČEMU SE RADI?

Radnja ove kriminalističke serije odvija se u malom fiktivnom gradu Abercorranu u Walesu. Pratimo Eve Myles kao Faith Howells koja radi kao odvjetnica u obiteljskoj odvjetničkoj tvrtki. Njezin muž i poslovni partner Evan nestane dok je ona na rodiljskom dopustu jer im se upravo rodilo treće dijete. Faith započinje vlastitu istragu, no hoće li biti spremna nositi se s onime što otkrije?

Uz Eve Myles, glavnu glumačku postavu čine Hannah Daniel, Matthew Gravelle, Bradley Freegard, Mark Lewis Jones, Mali Harries i Aneirin Hughes.

NAJPOPULARNIJA VELŠKA SERIJA

Keeping Faith stekla je toliko veliku popularnost u Walesu, s tristo tisuća gledatelja po epizodi, što ju je postavilo na sam vrh najpopularnijih serija u posljednjih 25 godina. Kritičari je uspoređuju sa serijama poput Big Little Lies i Broadchurch, a neki je nazivaju i BBC-jevim draguljem.

Realistična i predivno snimljena,  ova kriminalistička serija odvest će vas na uzbudljivo, emotivno i toplo putovanje koje će vas zavrtjeti, no i staviti vam osmijeh na lice.

 

Sve tri sezone uzbudljive kriminalističke serije Jedne srijede ujutro gledajte od 3. svibnja na Pickbox NOW!