Najljepše ljubavne priče

Novi romantični filmovi + španjolska serija za Valentinovo

Valentinovo se bliži, a na domaći streaming servis Pickbox stiže mnogo novih romantičnih filmova za Dan zaljubljenih. Od 11.2. na Pickbox stiže više od deset romantičnih komedija i ljubavnih priča te jedna španjolska romantična mini-serija – Lo que escondian sus ojos (2016). Osim romantike, stižu i super filmovi poput techno-trilera The Circle (2017) s Emmom Watson i Tomom Hanksom u glavnim ulogama. Bili solo ili sa svojom boljom polovicom, preporučamo vam pregršt ljubavi u obliku super filmova i serija kojima se možete zasladiti ovo Valentinovo.

NOVI ROMANTIČNI FILMOVI

U slatkom romatičnom filmu Very, Very Valentine (2018) Helen (Danica McKellar) upoznaje predivnog misterioznog muškarca (Damon Runyon) na maskenbalu. Ona i njezin prijatelj Henry (Cameron Mathison) odluče ga pronaći – i tu avantura počinje!

Falling for Vermont (2017) je romantični film u kojem poznata spisasteljica dobije amneziju zbog prometne nesreće koju je doživjela. Pronađe spas u naručju lokalnog doktora u malom idiličnom gradiću u Vermontu.

My Big Fat Balkan Wedding (2012) njemačka je romantična komedija o zaljubljenom paru Hrvoju i Lisi. Kad Hrvojeva majka poželi tradicionalno vjenčanje u Hrvatskoj, stvari postaju urnebesne.

NOVI SUPER FILMOVI

The Circle (2017) je napeti techno-triler s Emmom Watson i Tomom Hanksom u glavnim ulogama. Mae (Emma Watson) dobije posao iz snova u moćnoj tvrtci imena Circle. No ubrzo saznaje agendu koja će imati utjecaja na čitavo čovječanstvo.

Bruce Willis, Jason Momoa i John Goodman oduševit će vas u krimi komediji Once Upon A Time In Venice (2017). U filmu pratimo dogodovštine privatnog losanđeleskog detektiva Stevea Forda (Bruce Willis) koji pokušava pronaći bandu koja mu je ukrala psa.

Američka komedija The Female Brain (2017) temelji se na istoimenoj knjizi znanstvenice i neuropsihijatrice Louann Brizendine. U glavnoj ulozi je Sofia Vergara, a film se na dovitljiv način bavi ženskim mozgom.

The Music Of Silence (2017) je talijanski biografski film temeljen na romanu istog imena koje je napisao jedan od najpoznatijih tenor na svijetu – Andrea Bocelli. Andrea se također pojavljuje u filmu kao narator, a popularni glumac Antonio Banderas ima ulogu maestra.

+ ŠPANJOLSKA ROMANTIČNA MINI-SERIJA

Lo que escondian sus ojos španjolska je romantična mini-serija temeljena na romanu španjolske spisateljice Nieves Herrero. U trajanju od 80 minuta, serija ima 4 epizode i govori o ljubavnoj priči između Francovog šogora Ramóna Serrana Suñera, ministra vanjskih poslova i jednog od najjačih ljudi u Francovoj vladi i Llanzol, markize koja ima sve – ljepotu, bogatstvo i status. Njihova ljubavna priča započinje u poslijeratnoj Španjolskoj te postaje skandal u određenim društvenim krugovima. Raskošno, skandalozno i ljubavno!

Sve pristigle filmove i serije gledajte na Pickboxu!