Napeta i seksi serija smještena u L. A.-u

Opaki grad (Wicked City)

Nova serija na Pickbox NOW američka je dramska serija Wicked City. U fokusu priče dva su policijska detektiva koji istražuju slučaj ljubavnog para koji su ujedno i serijski ubojice i teroriziraju Sunset Strip. Izvrsnu glumačku postavu čine Jeremy Sisto, Gabriel Luna, Ed Westwick i Erika Christensen.

OSAMDESETE U LOS ANGELESU

Radnja je smještena u osamdesete godine u Los Angelesu, a atmosfera serije toliko je dobro napravljena da ćete imati dojam kao da ste ondje. Moda, vintage automobili, originalna glazba iz osamdesetih i zanimljivi likovi uvest će vas u svijet Wicked Cityja koji se može okarakterizirati kao zao, kul i seksi.

NAPETA RADNJA

Napeta i uzbudljiva dramska serija prati policijske detektive i partnere Jacka Rotha (Jeremy Sisto) i Paca Contrerasa (Gabriel Luna) koji istražuju seriju ubojstava na Sunset Stripu. Pomaže im novinarka Karen McClaren (Taissa Farmiga), fotograf Diver Hawkes (Evan Ross) i Jackova ljubavnica i policajka na tajnom zadatku Dianne (Karolina Wydra). Policijski duo pokušava identificirati i uloviti holivudskog serijskog ubojicu (Ed Westwick) i njegovu ženu Betty (Erika Christensen). Betty je medicinska sestra i samohrana majka koja započinje opasnu vezu sa serijskim ubojicom.

Uđite u svijet Los Angelesa osamdesetih godina i uzbudljivu dramsku seriju Wicked City gledajte odmah na Pickbox NOW!