Otac i sin

Sve što trebate znati o novome domaćem sitcomu koji je stigao na Pickbox

Humoristična serija Otac i sin nastala je prema gotovo istoimenoj predstavi Otac i sin sa Zlatanom Zuhrićem Zuhrom i Tinom Sedlarom u glavnim ulogama. Prva sezona ima 10 epizoda, a u središtu su pozornosti urnebesni otac i sin. Serija na duhovit način prikazuje generacijski jaz između oca i sina, a talentirani glumci i komičari Tin i Zuhra oduševit će vas odmah.

URNEBESNA RADNJA PROIZLAZI IZ SVAKODNEVICE

Otac Marko (Zlatan Zuhrić Zuhra) i sin Žarko (Tin Sedlar), koji je upravo navršio 18 godina, po prvi put u životu počinju živjeti sami, što im obojici bude šok, ali i izvor duhovitog suživota.

Kako je otac Marko bio trgovački putnik, tako u sinovu djetinjstvu nije mogao sudjelovati. No sada kad je samohrani otac bez posla koji živi sa sinom, sve se promijenilo. Iako veoma ozbiljno shvaća svoju novu ulogu i pokušava naći posao, sin Žarko je 18-godišnjak, što sa sobom nosi lude situacije. Otac se prvi put susreće sa sinovim stilom života, što će dovesti do urnebesnih situacija.

Sin je, naravno, totalno nezainteresiran za tatine savjete i pokušava neometano živjeti svoju tek nedavno stečenu slobodu punoljetne osobe. Tko ima vremena slušati životne savjete kad je vani toliko života, djevojaka, izlazaka?  „Zuhra je veoma jak u improvizaciji i dodavanju materijala pa je uvijek zabavno kad se neke stvari dogovorimo prije snimanja određene scene, a onda za vrijeme snimanja Zuhra ode u malo drukčijem smjeru pa ga moram ‘hvatat’“, kaže zgodni glumac Tin Sedlar o svome serijskom tati.

ZABAVA I NA SETU

Prvu sezonu snimili su u samo 15 dana, a snimanje se odvijalo u Zagrebu. O zabavnoj atmosferi na setu Tin kaže: „U jednoj epizodi sam morao glumiti sina dok je u pijanom stanju i darker izdanju. Dogovor je bio da budem samouvjeren i da u razgovoru s tatom budem direktan i malo bezobrazan. Međutim, dao sam si oduška pa sam ga počeo vrijeđati, vjerojatno jače nego što je očekivao pa smo tu scenu morali ponavljati dosta puta jer se i ekipa iza kamera konstantno smijala i bilo je teško snimiti iz prvog. I iz četvrtog također.“

Zuhri je također bilo zabavno. „Morao sam glumiti curu s kojom sin ide na spoj pa su me šminkali i raščešljavali mi periku, a ja sam cijelo vrijeme govorio ženskim glasom i pripremao se za ulogu pa je i šminkerici bilo teško odraditi svoj posao.“

Kompletnu prvu sezonu urnebesne domaće humoristične serije Otac i sin gledajte odmah na Pickboxu!