Pickbox TV: Novi kanal u Blicnetu

Pickbox TV krenuo je sa emitovanjem u telekomu Blicnet u Standardnom paketu digitalne televizije (DTV: Standard) na poziciji 15. Ova vijest razveseliće sve ljubitelje kvalitetnih serija, kultnih filmova i dobrih dokumentaraca o putovanjima, hrani, raznolikom biljnom i životinjskom svijetu. Na Pickbox TV kanalu često ćete pronaći tematski sadržaj – trenutno u večernjim terminima, možete gledati najbolje britanske detektive ili vikendima uživati u vrhunskim filmskim maratonima cijeli dan! Za praznike vas očekuju divni porodični filmovi, a kroz februar najljepše ljubavne priče.

NOVE SERIJE U JUNU

Izvrsna ponuda novih serija na Pickbox TV kanalu zadovoljiće najzahtjevnije serijske fanove. Zavirite u katalog serija, prebacite na Picbox TV u Blicnetu i uživajte u najboljem televizijskom sadržaju.

Kondor

Američka špijunska serija Kondor (Condor) napeta je i odvažna serija o CIA-inim agentima i izdaja koja prijeti milionima ljudi. Uz mladog glumca Maxa Ironsa koji tumači glavog lika, u Kondoru imamo priliku gledati neke od najboljih glumaca današnjice: tu su Oskarovac William Hurt, Oskarovka Mira Sorvino, te genijalni Brendan Fraiser. Prva sezona počinje sa emitovanjem 4. juna, a druga će se premijerno prikazivati od 18. juna.

Nečiste sile

Serija Nečiste sile (Evil)  opisana je kao kriminalistički horor koji koketira s natprirodnim. Ispituje natprirodne elemente poput čuda, zaposjedanja demona i postojanje Boga. Ima intrigantnu premisu – skeptična forenzičarka psiholog Kristen Bouchard (Katja Herbers) udružuje se s Davidom Acostom (Mike Colter), bivšim novinarom koji se školuje za sveštenika, kako bi zajedno istražili natprirodne incidente. Nečiste sile (Evil) emituje se od ponedjeljka do petka u 22.40.

Gradić na obali mora

Dramska serija Gradić na obali mora (Cedar Cove)  vrti se oko sudije Olivije Lokhart, koja je zvijezda vodilja pitoresknog i idiličnog obalskog gradića Sidar Kouva. Kao i svi ostali, Olivija pokušava da uspostavi ravnotežu između poslovnog i privatnog života, pa svoje presude donosi u skladu s mentalitetom i mudrošću malog mjesta, a uz to brine o ćerki Džastin, sada već mladoj ženi koja želi da se osamostali. Olivija je u vezi s lokalnim novinarom Džekom, a u svemu joj podršku pruža najbolja prijateljica Grejs.

Gradić na obali mora (Cedar Cove) emituje se od ponedjeljka do petka u prijepodnevnom terminu.

Džordan

Američka krimi serija Džordan (Crossing Jordan) bavi se doktoricom Jordan Cavanaugh, forenzičarkom koja rješava zločine.  Ona je briljantna i neustrašiva, a često čini i više nego što joj dužnost nalaže da bi riješila zločin. Nakon neuspjeha u Los Anđelesu, vraća se u rodni Boston na svoj stari posao i svom ocu, bivšem policajcu, kog i dalje proganja nerazriješeno ubistvo njegove supruge, Džordanine majke.

Džordan (Crossing Jordan) emituje se od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu.