Novogodišnji filmovi

Provedite vrijeme oko Nove Godine uz Pickbox  i gledajte najbolje od najboljih filmova svih vremena. Za vas smo izdvojili neke od maestralnih filmskih uradaka koje možete gledati na Pickboxu.

Iskupljenje u Shawshanku (Shawshank Redemption) 

Iskupljenje u Shawshanku najbolje je ocijenjen film u povijesti na imdb stranici, dok je malo iza njega film Kum. Ova zatvorska drama drama redatelja i scenarista Franka Darabonta iz 1994. s Timom Robbinsom i Morganom Freemanom u glavnim ulogama jedna je od najboljih filmskih ostvarenja svih vremena a godine 1994. Bio je nominiran za sedam Oskara no nažalost ostao je u sjeni pobjednika te godine – filma Forrest Gump, i nije osvojio niti jednu nagradu.
Priča se vrti oko zatvorskog života Andyja Dufresnea, nakon što je osuđen za ubojstvo supruge i njezina ljubavnika.

Ime ruže (The Name of the Rose) 

Snimljen po istoimenom romanu Umberta Eca iz 1980. Godine sa Seanom Conneryjem u glavnoj ulozi. Radnja je smještena u srednji vijek u vrijeme mračnog razdoblja crkve u kojem Connery tumači franjevca te sa svojim učenikom (Christian Slater) dolazi u benediktinsku opatiju na sjeveru Italije, gdje će se raspravljati o budućnosti Katoličke crkve u kojoj tada postoji nekoliko različitih, međusobno suprostavljenih struja.

Priča iz Bronxa (A Bronx Tale) 

Redateljski debi Roberta De Nira iz 1993.godine nakon kojeg De Niro nije režirao punih trinaest godina. Priča je smještena u New York 1960.godine a zaplet počinje kada mali Calogero (Francis Capra) bude svjedok ubojstva na ulici od strane lokalnog mafijaša Sonnyja (Chazz Palminteri).

 Mirni Amerikanac (The Quiet American) 

Film iz 2001.godine snimljen prema romanu britanskog književnika Grahama Greenea o ljubavnom trokutu u kojem su se našli mladi naivni Amerikanc, cinični stari Britanc i mlada Vijetnamka tijekom Prvog indokineskog rata 1952. godine.

Na Pickboxu  pogledajte i najljepše božićne filmove u kojima možete uživati sve do 10.siječnja 2019.godine.

Najljepše blagdane želi vam Pickbox!