Rivijera

Kompletna druga sezona na Pickbox NOW

Premijera druge sezone opojne serijske poslastice Rivijera (Riviera) na Pickbox NOW, paralelno sa svjetskom premijerom serije, oduševit će sve koji vole gledati više epizoda zaredom. Naime, sve epizode druge sezone stigle su odjednom, a na Pickboxu je također dostupna i kompletna prva sezona tako da je odmah moguće pogledati cijelu seriju!

JULIA STILES U GLAVNOJ ULOZI

U svježoj triler seriji, glavna je glumica magična Julia Stiles, koju poznajemo iz filmova 10 razloga zašto te mrzim, Mona Lisa Smile  i brojnih drugih. Stiles je američka kustosica Georgina, a njezin muž Constantine ubijen je u eksploziji na jahti ruskih oligarha i dilerima oružjem. Vjerujući da njegova smrt nije nesretni slučaj, upliće se u svijet laži i kriminala i njezin se život u trenu preokrene.

Uz Juliju Stiles, tu je i izvrsna glumačka postava koju čine zgodni glumac Iwan Rheon (Igra prijestolja), Lena Olin (Čokolada, Casanova) i Adrian Lester (Hustle).

BIVŠI MENADŽER BENDA U2 IMAO JE IDEJU ZA SERIJU

Zanimljivo je da je ideja za Rivieru potekla od bivšeg menadžera benda U2 Paula McGuinnessa. Naime, McGuiness ima kuću na francuskoj rivijeri te je shvatio kako je to izvrsna podloga za razvoj napete serije.

Scenarij je razvio Oscarom nagrađeni scenarist i redatelj Neil Jordan koji je zaslužan za filmove poput Intervju s vampirom i The Crying Game, ali i seriju The Borgias.

Upustite se u avanturu  na francuskoj rivijeri i uz Juliju Stiles uživajte u kompletne dvije sezone nove triler serije Rivijera na Pickbox NOW!