Siječanjske premijere

Stižu izvrsne premijere američkih i britanskih serija

U siječnju na Pickbox stižu izvrsne premijere američkih i britanskih serija koje odišu kriminalističkom, misterioznom detektivskom atmosferom poput miniserije Agatha Christie: The ABC Murders s Johnom Malkovichem u glavnoj ulozi i drame Istina o slučaju Harryja Queberta s Patrickom Dempseyjem u glavnoj ulozi. Siječanj je na Pickboxu rezerviran i za novu, petu sezonu Vikinga te krimiserijal od 9 filmova Misterij Aurore Teagarden.

 

Agatha Christie: Ubojstva po abecedi/Agatha Christie: The ABC Murders

Početak emitiranja: Od 18. 1., svaki petak nova epizoda

Glavne uloge: John Malkovich, Rupert Grint

BBC donosi miniseriju Agatha Christie: Ubojstva po abecedi/Agatha Christie: The ABC Murders, novu adaptaciju djela legendarne Agathe Christie u čijoj je glavnoj ulozi isto tako legendarni i svima dobro poznati Poirot. U prvom je planu fenomenalna glumačka postava koju, kao Poirot, predvodi legendarni John Malkovich. Očekuje vas autentična detektivska priča u britanskom stilu!

 

Istina o slučaju Harryja Queberta/The Truth About the Harry Quebert Affair

Početak emitiranja: Od 19. 1., svake subote nova epizoda

Glavne uloge: Patrick Dempsey, Ben Schnetzer, Damon Wayans Jr.Virginia Madsen

Misteriozna dramska serija Istina o slučaju Harryja Queberta (The Truth About the Harry Quebert Affair) temelji se na romanu istog imena pisca Joëla Dickera. U napetoj seriji pratimo mladog pisca (Ben Schnetzer) koji odlazi u posjet Harryju Quebertu (Patrick Dempsey) po inspiraciju za pisanje. No neočekivano doznaje da je Harry optužen za ubojstvo 15-godišnje Nole Kellergan koja je nestala prije 30-ak godina. Izazovna i napeta priča sa skandaloznim preokretima prva je serija Patricka Dempseyja nakon Uvoda u anatomiju (Grey’s Anatomy) i prava je poslastica za ove zimske dane.

Vikinzi/Vikings – 5. sezona

Vrijeme emitiranja: Svakog četvrtka nove epizode

Drugi dio pete i pretposljednje sezone omiljene povijesne sage Vikinzi (Vikings) odiše zanimljivošću, napetošću i dinamikom. U ovoj sezoni naglasak je na Ragnarovoj obitelji koja je razjedinjena, zaraćena i posvađana. Naglasimo i kako je peta sezona posebna po tome što se događaju stvari koje se poklapaju sa stvarnim načinom funkcioniranja vikinškog društva.

Ljubavnice/Mistresses

Vrijeme dolaska: Sve 4 sezone stižu na streaming servis Pickbox 7. 1.

Američka verzija Ljubavnica (Mistresses) s „čarobnicom“ Alyssom Milano i „izgubljenom“ Yunjin Kim vjerna je adaptacija istoimene britanske serije. U Ljubavnicama pratimo četiri uspješne, emancipirane prijateljice čiji su životi začinjeni s puno seksa, romantike i intrige. Iako imaju različite temperamente, njihovo prijateljstvo uvijek im pomaže da se izvuku iz gabule.

 Ne podcjenjuj Jordan/Crossing Jordan

Vrijeme dolaska: Svih 6 sezona stiže tijekom siječnja

Američka krimiserija Ne podcjenjuj Jordan/Crossing Jordan ima sveukupno 117 epizoda u kojim gledamo Jill Hennessy kao doktoricu Jordan Cavanaugh, forenzičarku koja rješava zločine. Zanimljivost: serija je smještena u isti fiktivni univerzum kao i serija Las Vegas. U četvrtoj sezoni u epizodi “What Happens in Vegas Dies in Boston” Jordan i Woody odlaze riješiti zločin u Vegas gdje Woody razvije odnos sa Sam Marquez (Vanessa Marcil) pa se i Sam pojavljuje u dvjema epizodama Crossing Jordan.

Misterij Aurore Teagarden/Aurora Teagarden Mysteries

Vrijeme dolaska: Serijal od 9 filmova na Pickbox stiže 31. 1.

9 misterioznih filmova temelji se na serijalu krimića spisateljice Charlaine Harris. U glavnoj je ulozi Candace Cameron Bure kao Aurora (Roe) Teagarden, mlada knjižničarka koja je članica Kluba pravih ubojstava, grupe od 12 entuzijasta koji se mjesečno sastaju da bi proučavali neriješene zločine u gradiću Lawrencetonu.