Sjeme sumnje (Deadwater Fell)

nova britanska krimiserija

Objavljeno: 9. ožujka 2021.

Sjeme sumnje (Deadwater Fell) – nova britanska krimiserija

s Davidom Tennantom na Pickbox NOW

Sjeme sumnje (Deadwater Fell) nova je britanska kriminalistička miniserija koja je kompletna dostupna na Pickbox NOW od 15. ožujka. Ova četverodijelna miniserija vrti se oko liječnika Toma Kendricka kojega tumači fantastični David Tennant (Dr. Who).

O ČEMU SE RADI?

Lokalni liječnik Tom Kendrick (David Tennant) sa svojom voljenom obitelji živi i radi u šarmantnom škotskom gradiću. No Toma i cijeli grad pogodi golema tragedija. Naime, požar izbije u Tomovoj kući te ubije njegovu ženu i troje djece. Jedino se on uspije spasiti, no svih je petero članova obitelji bilo drogirano. Istražitelji su u potrazi za motivom te ubrzo otkriju kako naoko idealna obitelj zapravo nije bila nimalo sretna ni savršena.

Uz Davida Tennanta, u glavnoj ulozi gledat ćemo i izvrsnu mladu glumicu Cush Jumbo, koja nam je najpoznatija po ulozi Lucce Quinn u televizijskim serijama The Good Wife i spin-off seriji The Good Fight.

KOMPLEKSAN I FASCINANTAN MISTERIJ

Kritičari imaju riječi hvale kako za scenarij, tako i za glumu, te su ovu seriju prozvali kompleksnim i fascinantnim misterijem. Neki je pozitivno uspoređuju s krimiserijom Broadchurch, u smislu toga da se bavi malom zajednicom koja je odjednom poljuljana tragičnim događajem. Priča će vas od prve epizode zaokupiti i ovaj krimimisterij nećete moći prestati gledati.

Kompletnu četverodijelnu miniseriju Sjeme sumnje gledajte na Pickbox NOW od 15. ožujka!