Talijanska serijska poslastica

Raj za dame

Talijanska serija „Raj za dame“ (Il paradiso delle signore), smještena u vrijeme ekonomskog prosperiteta 60-ih u Milanu, prati žene, njihove vrijednosti i težnje, njihov rast i samoostvarenje kroz sukobe svakodnevnog života. Prvih 20 epizoda serije već su spremne za gledanje Pickbox na NOW, a ostatak stiže u narednim mjesecima.

MILANO, 1959.

Prošlo je gotovo tri godine od tragične smrti Pietra Morija, a njegov najbolji prijatelj Vittorio Conti uložio je svu svoju energiju da ostvari svoj san – ponovno otvorenje robne kuće „Raj za dame“. Nakon što je napustio karijeru publicista, za Vittorija slijedi najveći izazov života. Otvaranje robne kuće omogućeno je uz financijsku pomoć moćne milanske obitelji Guarnieri, beskrupuloznih ljudi koji su spremni učiniti sve kako bi dobili ono što žele. Vittorio još ne zna da se udružio s najgorim neprijateljima jer će upravo Guarnieri ometati i ugroziti uspjeh njegove operacije.

Vittorijev poslovni život nije nimalo jednostavan, a isto se može reći i za njegov emocionalni život u kojem je povezan s Andreinom Mandelli. Njihov je odnos skriven, obilježen tajnim sastancima koji samo povećavaju želju da budu zajedno pred svima, bez skrivanja.

Vittorijev život postaje još kompliciraniji kada upozna mladu i strastvenu Martu koja mu postaje suradnica. Marta je najmlađa kći obitelji Guarnieri i ima veliku strast prema fotografiji. Od prvog sastanka, Marta i Vittorio osjećaju međusobnu kemiju. Oboje dijele san o ljepoti, modernosti i budućnosti: san koji će ih sve više zbližiti.

Osim ljubavnog trokuta između Vittorija, Marte i Andreine, tu je i Lucina želja za osvetom i Guarnijerijeve borbe za moć. „Raj za dame“ je teatar različitih priča – obiteljskih i društvenih – koje se međusobno isprepliću.

IZMEĐU ŽELJE ZA PROMJENOM I OČUVANJEM BAŠTINE PROŠLOSTI

Za kraj vrijedi spomenuti i „Venere“ u „Raju za dame“ – Cleliu, Tinu, Nicolettu, Robertu, Gabriellu i druge koje će nam dati uvid u život žena toga vremena.

Krenite na put prema ženstvenosti, između želje za promjenom i očuvanjem baštine prošlosti, između pravila i prijestupa, revolucije običaja i obrane tradicionalnih vrijednosti.

Prvih 20 epizoda „Raja za dame“ već je dostupno na Pickbox NOW, a u narednim mjesecima će ih stići još 160!