Žrtva

Ekskluzivna premijera triler serije

Nova triler serija Žrtva (The Victim) ekskluzivnu će premijeru imati na Pickboxu odmah nakon svjetske premijere na BBC-ju od utorka 9. travnja do petka 12. travnja. Četiri intrigantne epizode ove mini-serije gledajte svakog dana na Pickboxu!

TKO JE UISTINU ŽRTVA?

Od tvorca serije The Man in The High Castle Roba Williamsa, dolazi nam nova serija Žrtva, koju pratimo kroz oči onih koji sjede na optuženičkoj klupi. Radnja je smještena u Škotskoj, koja ima jedinstven pravni sustav, a premisa serija upravo je intrigantno pitanje – tko je uistinu „žrtva“?

Jaku glumačku postavu čine izvrsna škotska glumica Kelly Macdonald (Trainspotting, No Country for Old Men, Boardwalk Empire), James Harkness (Rogue One: A Star Wars Story, Darkest Hour) i škotski glumac John Hannah (Four Weddings and a Funeral, Agents of S.H.I.E.L.D.).

Kelly Macdonald tumači ulogu Anne Dean, čiji je devetogodišnji sin ubijen prije 15 godina. Ona je optužena da je na internetu otkrila novi identitet ubojice svog sina te da je planirala njegovo ubojstvo. Jesu li je tuga i patnja pretvorili u kriminalku?

James Harkness glumi Craiga Myersa, požrtvovnog obiteljskog čovjeka koji je bio žrtva zlokobnog napada, nakon što su ga na internetu identificirali kao ubojicu djece. Je li on zaista žrtva pogrešnog identificiranja ili je ipak opasni ubojica? John Hannah je Steven Grover, iskusni detektiv koji istražuje napad na Craiga i pokušava otkriti tko ga je na internetu optužio za takva zlodjela.

Radnju pratimo od prvog dana suđenja na edinburškom sudu te ćemo gledati cijeli proces, kao i događaje koji su doveli do suđenja. Craig i Anna stoje jedan nasuprot drugog, no teško je stati na nečiju stranu. Intrigantne tajne i misteriozne događaje o ovoj nevjerojatnoj priči otkrivat ćemo putem, iz epizode u epizodu.

Pridružite se Pickboxu i napetoj triler seriji Žrtva (The Victim) – svaki dan od utorka do četvrtka!