Spasi me

5 razloga zašto gledati novu britansku krimi seriju

Originalna, misteriozna i napeta, nova serija Spasi me (Save Me) s Lennyjem Jamesom u glavnoj ulozi prava je krimi poslastica. Kompletna prva sezona je na Pickbox NOW, a mi vam donosimo 5 razloga za gledanje ove nove britanske krimi serije.

  1. NAGRAĐENA JE ZA NAJBOLJU SERIJU 2019.

Spasi me je proglašena najboljom dramskom serijom 2019. godine te je osvojila nagradu Royal Television Societyja. Povrh toga, dobila je toliko izvrsne kritike pa je odmah naručena i druga sezona, koja se tek snima.

  1. LENNY JAMES JE TVORAC SERIJE I GLAVNI GLUMAC

Tvorac, scenarist, redatelj i glavni glumac ove moćne i napete šestodijelne serije je popularni glumac Lennie James (Line of Duty, The Walking Dead, Fear the Walking Dead). Osim što je serija proglašena najboljom serijom 2019., i Lenny je osvojio nagradu – za najboljeg scenarista.

  1. INTELIGENTNA JE

Spasi me na inteligentan način spaja suprotnosti koje su svojstvene životu – seriju prožimaju misteriji, konflikti, humor, bol i nasilje. Priča se vrti oko središnjeg misterija, no ima više slojeva, a svaki dodaje još intrige.

  1. MISTERIOZNA JE I NAPETA

Lennie James tumači ulogu Nelsona „Nellyja“ Rowea, kompleksnog čovjeka čudljive naravi koji voli popiti, ali je dobra srca – pomaže susjedima i za svakoga ima osmijeh na licu. Njegov se život preokrene kad njegova otuđena kći Jody misteriozno nestan a on postaje jedan od osumnjičenih za otmicu kćeri koju skoro pa nikad nije vidio. Kreće u potragu za svojom nestalom kćeri i ne preza ni pred čim kako bi otkrio istinu.

  1. KOMPLETNA PRVA SEZONA JE NA PICKBOX NOW

Bez obzira ne to volite li gledati više epizoda odjednom ili jednu epizodu tjednom, Pickbox NOW je mjesto gdje možete sami odlučiti kad ćete gledati serije i filmove.

Tako je i snovom britanskom serijom Lennyja Jamesa – kompletna prva sezona inteligentne i originalne krimi serije Spasi me je na Pickbox NOW!