Rivijera

Napeta triler serija

Objavljeno: 1. travnja 2021.

Na Pickbox TV kanal stiže sjajna triler serija Rivijera (Riviera) s talentiranom Julijom Stiles u glavnoj ulozi. Emitiranje serije počinje u četvrtak, 8. travnja, a seriju ćete moći pratiti u terminu od ponedjeljka do petka u 18:40 h.

Ideja za ovu seriju potekla je od bivšeg menadžera benda U2-a Paula McGuinnessa, koju je razvio Oscarom nagrađeni scenarist i redatelj Neil Jordan koji je zaslužan za filmove poput ‘Intervjua s vampirom’ i ‘Plačljive igre’, ali i seriju ‘Borgie’. Uz Juliju Stiles, tu je i izvrsna glumačka postava koju čine Iwan Rheon (‘Igra prijestolja), Lena Olin (‘Čokolada’, ‘Casanova’) i Adrian Lester (‘Prevaranti’).

OPOJNI TRILER

Radnja ‘Rivijere’ smještena je u sunčanoj južnoj Francuskoj – na Azurnoj obali gdje se okupljaju bogataši iz cijelog svijeta zbog čega je serija žanrovski opisana kao „jet-set triler“. Moralno dvojbeni likovi, visoka umjetnost, trag novca i Azurna obala fantastičan su spoj u opojnoj ‘Rivijeri’.

Magična Julia Stiles je američka kustosica Georgina, koja je oženjena za milijardera Constantinea Cliosa. Nakon godinu dana bračnog života, njezin muž Constantine ubijen je u eksploziji na jahti ruskih oligarha i dilera oružjem. Njezin se život u trenu preokrene, a Georgina je ustrajna u tome da otkrije što se dogodilo. Vjerujući da ova smrt nije nesretni slučaj, kreće u istraživanje na kojem će otkriti mračne tajne svoga muža. Upliće se u svijet laži i kriminala, no kako bi zaštitila svoju obitelj mora se naučiti prilagoditi i preživjeti u novonastaloj opasnoj stvarnosti.

PRAVA SERIJSKA POSLASTICA

Rivijera je briljantno snimljena pa svaka epizoda izgleda kao moćan film. Izvrsna gluma i režija ove serijske poslastice oduševit će gledatelje. Što drugo dodati nego, čeka nas ludi provod uz Monako i Azurnu obalu kao mjesta radnje, prekrasne likove, njihove sulude motivacije i još luđe ponašanje.

Uglađena, glamurozna, raskošna i zabavna – čista uživancija. Uživajte u ‘Rivijeri’ na Pickbox TV kanalu!