Opsjednuti


SRI - PET 18:25


Samo nekoliko mjeseci nakon smrti svoga sina detektiv Max prebačen je u Odjel za ubojstva u Oslu gdje će mu partner biti Sander. Max voli raditi po pravilima dok je Sander pun predrasuda i pomalo rasist. Njih dvojica dobiju slučaj čudne smrti četvorice dječaka izbjeglica. Na poprištu nema znakova nasilja, droge ili sličnog, ali pronađu nešto neobično - jegulje.

Nashville | 4. sezona


PON - PET 12:05


Juliettein je privatni život na dnu. S druge strane, karijera joj je na vrhuncu. Avery se zbližuje s bebom u Teksasu kod svojih roditelja.

Dvanaest dana darivanja


SUBOTA 16:50


Baxter je talentirani fotograf, no ne uspijeva živjeti od toga. Kad u igri na sreću osvoji 50.000 dolara, Baxter odluči pomoći obiteljima koje svojoj djeci ne mogu priuštiti božićne darove iako njegova zaručnica želi da novac potroši na njihovu svadbu.

Satin


NEDJELJA 17:00


Pjevač Jack Satin bez novca je i bez posla, ali opsjednut je težnjom za slavom. Kada je prisiljen napustiti Las Vegas, spakira stvari u stari Cadillac i zaputi se prema Atlantic Cityju. Ubrzo mu se pokvari auto zbog čega zapne u gradiću Lost Springsu. Ondje upozna džez-legendu Doca Bishopa koji mu pomogne u nevolji s automobilom.