Šest sestara

ŠPANSKA DRAMSKA SERIJA

PON - PET u 12:25


Šest sestara su mlade žene iz bogate i ugledne porodice Silva. Nakon očeve smrti šest sestara postaje odgovorno za očevu fabriku. One su potpuno različite i maštaju o različitim stvarima, a životi će ih odvesti u raznim smerovima koje nisu mogle da predvide.

Dikte

DANSKA NOIR SERIJA

SRI - PET u 17:25


Ekranizacija krimi romana o hrabroj novinarki Dikte Svendsen koja ne odustaje od priče dok ne dobije sve odgovore. Njena odlučnost je često dovodi u sukob sa policajcem Džonom Vagnerom koji misli da je ona pravi davež. Usprkos tome, njih dvoje uspevaju da reše zločine, a usput se nose i sa izazovima svojih privatnih života.

Frostov pristup

KULTNA BRITANSKA SERIJA

ČET - PET u 19:15


Vilijam Edvard Frost, od milja poznatiji kao Džek, je istražitelj koji je oduvek uživao u poslu policajca koji radi na terenu. Njegova odeća ima fleke od šešira do nogavica, hrani se u kantini, redovno u prolazu popije čaj ili kafu svojih kolega, zaspi premoren u fotelji, ali drugačiji ne može da bude. On je briljantan inspektor koji tačno zna sa koliko oštrine da pristupi osumnjičenima i sa koliko saosećanja žrtvama.

Biti Čarli

DRAMA

SUBOTA u 21:20


Čarli ima 18 godina, a tri godine je proveo na odvikavanju od heroina. Kad pobegne iz ustanove za odvikavanje, nada se da će ga roditelji opet primiti, ali oni ga ponovo šalju tamo. Čarlijev otac je u trci za guvernera Kalifornije i ne želi da Čarlijevi problemi izađu u javnost, pa ga smeste u drugu ustanovu. Uskoro Čarli upozna Evu, takođe zavisnicu, i zaljubi se. Ali kad Eva nestane, Čarli opet pobegne i kreće u potragu...