Oslobođen

DRAMSKA SERIJA

ČET u 17:20, PET u 17:35


Priča o Akselu Borgenu, norveškom poslovnom čovjeku koji je posljednjih 20 godina postigao uspjeh u Aziji, u koju je otišao nakon što su ga u rodnom gradu optužili za ubojstvo njegove djevojke iz srednje škole. Sada se vraća i uviđa kako prošlost nije zaboravljena….

Spasi me (druga sezona)

BRITANSKA KRIMI-SERIJA

PON - ČET u 18:10, PET u 18:20 DVIJE EPIZODE


U šest novih epizoda, Lennie James vraća se u ulogu Nellyja Rowea, očajnog oca u potrazi za svojom nestalom kćeri. Njegova bi potraga mogla imati grozne posljedice. Prošlo je 17 mjeseci otkako je Nelly spasio ranjivu mladu ženu Grace dok je tražio svoju nestalu kći Jody. Može li Grace pomoći otkriti tragove o Jodynoj sudbini ili će samo odmoći u Nellyjevoj potrazi za kćeri – pitanje je s kojim se bavi druga sezona napete triler serije.

Na dužnosti (šesta sezona)

BRITANSKA POLICIJSKA SERIJA

PON - PET u 21:00


U šestoj sezoni, glumačkoj postavi priključuje se fenomenalna glumica Kelly McDonald (Trainspotting, No Country For old Men, Boardwalk Empire). Uzbudljiva i napeta, serija je prepuna šokantnih obrata i inteligentnih zločinaca za koje se najmanje očekuje da krše zakon. Jednom kad je počnete gledati, gotovo da je nemoguće da vas ne očaraju likovi i policijske priče i zločini.

Tajna dvorišne rasprodaje: Sve što sja

DRAMSKI FILM

SUBOTA u 12:00


Jennifer i Dani pronađu antiknog medvjedića i, iako je sam po sebi rijedak i vrijedan, pravu vrijednost otkriju kad u njemu pronađu ukradene dijamante. Kad upravitelj skladišta bude pronađen mrtav, a netko provali u trgovinu koju vode Jennifer i Dani, ali ništa ne nestane, Jennifer i njezina obitelj postanu dijelom još jedne tajanstvene istrage.