Slatko ludilo


PON 8:15; UTO 8:15; SRI 8:45; ČET 8:45; PET 8:35


Eric Lanlard jedan je od vodećih slastičara u Ujedinjenom Kraljevstvu. Radio je kolače za kraljevsku obitelj i mnoge holivudske zvijezde, a sad poziva slastičare amatere u svoj dom kako bi im pokazao svoje trikove.

Prihvatljiv rizik


ČET - PET 20:00


Lee Manning bio je direktor na dobro plaćenoj poziciji u farmaceutskoj kompaniji te voljeni suprug i poočim. No zašto je onda upucan metkom u glavu te ostavljen usred Montreala dok je bio na poslovnom putu? Njegova supruga, Sarah, pokušava se nositi s posljedicama Leejeve smrti, no istraga dovodi do više pitanja nego odgovora, a Sarah se nađe pod sumnjom, pogotovo kad se otkrije da je njezin prvi suprug, Ciaran, također umro pod neobičnim okolnostima.

Genijalci u kuhinji


SUB 7:33; NED 7:40


Kuharsko natjecanje, u kojem se natjecatelji bore za dnevnu nagradu od tisuću funti, svaki tjedan nadzire drugi vrhunski kuhar. U prvom tjednu u natjecanje ih uvodi Gordon Ramsey, a kuhinju nakon njega preuzimaju redom Rosemary Shrager, Phil Vickery te Jean Christophe Novelli.

Odmetnici iz Baytowna


NEDJELJA U 20:00


Nakon što odustane od probijanja na sceni stand-up komičara, mladi Warren doživi sudbonosan susret s nekadašnjom ljubavi života dok radi u malom kafiću u rodnom gradu. U strahu da će ostarjeti sam poput svog rastavljenog oca, Warren mora birati između ponovnog osvajanja bivše ljubavi ili skupljanja hrabrosti i ponovnog pokušaja na komičarskoj sceni.