Vraške sluškinje – okružene luksuzom i bogatstvom koje neće nikada imati

Četiri sluškinje latinskog podrijetla rade za najbogatije obitelji na Beverly Hillsu, znaju sve njihove (prljave) tajne i sanjaju o boljem životu i vlastitom biznisu. Dobra vijest je što sve sezone možete pronaći na domaćem streaming-servisu Pickbox.

Što sve podrazumijeva posao sluškinje na Beverly Hillsu? Čišćenje prašine, pranje rublja, pospremanje kreveta, laštenje srebrnine? Ili čišćenje nakon razuzdanih zabava milijardera i zadovoljavanje intimnih potreba poslodavaca.

Paula Garces tumači sluškinju Floru Hernandez čiji poslodavac umire nasilnom smrću. U međuvremenu Zoila Diaz (Judy Reyes) želi poštedjeti svoju poslodavku Genevieve Delatour (Susan Luci) od kraha života dok istodobno pazi svoju kćer Valentinu (Edurne Ganem) koja se zaljubila u Delatourina sina. U kućanstvu pjevača Alejandra Rubija (Matt Cedeño) seksepilna Carmen (Roselyn Sanchez) pokušava nagovoriti svog šefa da joj pomogne u njezinoj glazbenoj karijeri. Rosie (Dania Ramirez) radi u disfunkcionalnoj obitelji pokušavajući istodobno svog sina iz Meksika dovesti u SAD. Nova sluškinja Marisol Duarte (Ana Ortiz) počela je raditi za tek vjenčane Stappordove…

Kreator serije je Mark Cherry, tvorac televizijskog hita Očajne kućanice, dok je jedna od izvršnih producentica glumica Eva Longoria, zvijezda Očajnih kućanica, koja se u Vraškim sluškinjama pojavila u cameo-ulozi kao fiktivna verzija same sebe. Longoria je portretirala jednu od glavnih protagonistica Gabrielle Solis – koja je i jedan od glavnih likova iz Očajnih kućanica.
Sve sezone Vraških sluškinja dostupne su od danas na Pickboxu. Za slične sadržaje posjetite pickbox.tv i pickbox.ba i provjerite bogatu ponudu najnovijih hit-serija poput serija Skandal, Uvod u anatomiju i Nashville.